Tilbakeblikk til Kygos valpekasse tid

Sitter her og synes syndt på meg selv, forkjølelse som ikke vil slippe taket…det er masse snø, for kaldt for meg å være ute så Kygo må ta til takke med litt trening inne.
Fikk lyst til å se på valpebilder av Kygo, hvordan han så ut når han var helt fersk! Fordi Emma, oppdretteren, vil velge ut riktig valp til riktig eier så fikk vi ikke vite hvem vi skulle ha nesten rett før vi var der. Eller vi fikk et par dager på oss da, hihi.

Kygo er jo nå den i kullet som er klovnen, show off valpen, den høylytte, han som roper SE PÅ MEG! Alle kull har en klovn? Han som «alle» håper ikke kommer fordi han er så mye? Jepp, han fikk jeg da! Men jeg digger det. Digger utstrålingen hans, at han er så uredd i nye miljøer og så nysgjerrig.

img_3870
Foto: Emma, Kennel Blondietales

Altså…i’m just saying…den ene som bare måååååååå bortpå sidemannen.

Uansett, så leste jeg litt igjennom bloggen til Emma, og ble minnet på Kygos fødsel. Han kom jo ut som nr 5, men han var tilsynelatende død. Men mamma Gaffa ga ikke opp sønnen sin og det gjorde heller ikke Emma. De fikk liv i han sammen, og han overlevde.
Hele fødselen kan dere lese om her: 6 valpar och 1 gummigiraff
Jeg får fortsatt tårer i øynene når jeg leser om fødselen. Lille mannen min som fikk en tøff start på livet. Kanskje ikke så rart han er så frempå.

Men i valpekassen ble han kalt Pipen3, han som hadde en mening om alt og alle. Det trekket er fortsatt der, han sier fort ifra om det er noe han mener noe om. Fordi han hadde så mye lyd valgte jeg jo han bort når jeg var å hilste på, men takket være Emma, og at jeg stolte på at hun kjente valpene og kunne gi meg best mulig råd om hvem jeg skulle ha så ble det Pipen3, Smokey, Kygo.
Smokey ja, han heter jo Blondietales Smokes at Gas Station, og skulle jo gjerne ha het Smokey. Men synes det ble litt for tungt egentlig.

20170430_113126

20170430_111952

Flere bilder og presentasjonen hans (og hans søsken) finner dere her: Kamikaze-kullen!

Tenk at den lille store mannen min har vært så bitteliten!

Også se på han nå, han og hans søsken: lydnadslager med gladsvansar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s