Knall fin trening…oi..nå må vi planlegge litt..

I går var jeg og Kygo igjen på trening. Det er blitt en stund siden pga at vi har hatt besøk, vært i Göteborg og generelt roet litt ned.

Vet ikke helt hva jeg forventet av lille store mannen min, men fy så råe vi var sammen!

Lineføringen pirker jeg på og prøver å få bort godbiten i hånda. Så nå vet han ikke helt når godbiten er der eller ei. Vi fikk hjelp med forstyrrelse av ei, vi bare gikk rundt og gadde litt holter. Med litt justeringer fra min side og litt pusting så ble det utrolig bra!

Etter en pause tok jeg med target og apportbukken. Og en tynn langline, stoler ikke helt på han enda. Med targeten så har vi funnet en belønningsmetode som han synes gjlr det verdt det å løpe ut, han får kastet til seg godis.

Apporten holder han fint, litt khapp til å slippe enda. Men fikk noen utrolig fine innsitter, han begynte å få sånne med litt snert som Devlin hadde..

Så ble det langtidsdekk/enkeltdekk. Han ligger veldig bra, tung og fin, med masse oppmerksomhet på meg. Han stakk en gang…til apportbukken og stjal den. Jeg fikk meg ikke til å bli streng, men ble bare glad for at den betyr så mye, så han kommer nok til å stjele den flere ganger.

Alt i alt digger jeg den tonen vi hadde oss imellom. Bare tuller og girer hverandre litt opp, samtidig som energien kommer ut i treningen. Men jeg innså i går at jeg må planlegge litt og se på hva vi må trene på, ellers blir det bare trening av lineføring/fri ved fot.

Planen er å få stilt ut en gang i sommer i Stockholm, ta utholdenhets prøven og ferdselsprøven. Alle ser ut til å kunne gå, han må bare trene masse dekk…vet jeg ikke 120% at han ligger så starter jeg jo ikke. Utstillingen vil gå som den går, han har da et fin halsbånd om ikke annet…

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s