Første utstilling, NKK Lillehammer

DSC_0001

Kygo sin første utstilling siden valp var et faktum i dag. Optimistisk (les: negativt innstilt) meldte jeg han på NKK Lillehammer, for hvorfor starte på en liten utstilling liksom?

Vi skulle først hjelpe en dommerelev med utdannelsen sin, det gikk så som så. Gira, happy og stresset som han var. Jeg kan jobbe litt mer med innstillingen min på utstilling, aldri så negativ som når jeg skal gjøre noe sånt.

Utstillingen startet og Kygo var jo nr 2 i juniorklassen, for dommer Branislav Rajic. En dommer jeg er sikker på at jeg har stilt for før, men usikker på når og hvor…

 

Lille store mannen min fikk excellent og CK, plassert som nr 1 i juniorklassen. Og han som var så super fantastisk happy når dommeren skulle ta på han..!

DSC_0023
Altså..venting er ingen egenskap staffer har…så det gikk en del godbiter da også..
DSC_0026
Lydbok ble Anton sin redning i dag. Men gull å ha han med for litt støtte, få bort nerver, og fotograf!

 

Kygo ble uplassert i beste hannhund, men med excellent og CK på sin første utstilling er vi rå fornøyde allikevel. Skal «litt» mere trening til før han kan hevde seg i toppen, men han har potensialet.

DSC_0039

Kritikk: 16 months very well balanced nice colour beautiful head ex neck and front corr feet and pasterns nicely balanced body corr ang and tail ears could be in better rose carriage par sound movement

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s